Hem » Gainers » 100% Beef Muscle (3180g)

100% Beef Muscle (3180g)

1 2 3 4 5
(4/5) Baserat på 16 betyg.
Smak:
Lagerstatus:
429 SEK Ord. Pris (599 SEK)

Beskrivning

100% Beef Muscle

Hydrolyserat Nötkötts Gainer!

*100% av proteinet kommer från nötkött

Vårt protein gjort av HYDROLYSERADE NÖTKÖTTS ISOLAT PEPTIDER är ett komplett, hydrolyserat nötkötts peptidprotein tillverkat av färskt nötkött som råmaterial, en 100% naturlig produkt utan några tillsatta hormoner. Det är ett enzymatiskt hydrolyserat (nästan "förspjälkat") nötkötts protein, vilket betyder att dess spjälkning och upptag blir snabbt. Ett komplett protein, som vårt, tillhandahåller kroppen med alla nödvändiga aminosyror, inklusive de 9 aminosyror kroppen inte kan syntetisera och måste få genom kosten (d.v.s.Histidin, Isoleucin, Leucin, Lysin, Metionin, Fenylalanin, Treonin, Tryptofan, Valin). Vi tillsatte också 2 gram extra L-Leucine i fri form till produkten, som är en av de viktigaste essentiella aminosyrorna! Kostproteiner är källan till kväve och essentiella aminosyror, som kroppen kräver för vävnadstillväxt och underhåll. Därför bidrar vår 100% BEEF MUSCLE med sitt proteininnehåll till tillväxt och underhåll av muskelmassa, och också till underhållet av ett normalt skelett *. 100% BEEF MUSCLE ger rikliga mängder av flera olika typer av kolhydrater – inklusive den populära vaxartade majsstärkelsen – för att ge bränsle åt hårda träningspass och metaboliska processer. Många nötköttsproteiner lider av dålig smak! Vårt nötköttsprotein smakar jättebra, prova själv!

*Dessa påståenden har vetenskpligt bevisats av European Food Safety Authority (EFSA) och auktoriserats av European Commission (EC).

ASPARTAMFRI FORMEL!

Bruksanvisning
Mixa en dosering i 500 ml vatten! Använd lämpligen en shaker med sil i och skaka mycket noga! Bästa tid att använda är efter träning. Använd denna produkt i samband med mat som del av en hälsosam, balanserad kosthållning, inte som kostersättning.

Allergi information
Kan innehålla spår av jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten. Innehåller Sojalecitin!

Smaker
Choklad, Intensiv Hallon, Krämig Vanilj

Innehållsmängd
3180 g - 30 portioner

Läs mer

Specifikationer

Artnr: 107799
Lagerstatus:

Omdöme

Lämna ett omdöme

bRpn
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

  • från 199 SEK
  • Anabolic Whey är en designad blandning av ultrafiltrerat vassleproteinkoncent...
    469 SEK
    (Ord. Pris: 549 SEK)